Šakninės daržovės su lašišiniu upėtakiu

Ingredientai:

1 mažas saliero gumbas – supjaustyti nedideliais kubeliais,

1 morka – griežinėliais ar kubeliais,

300 g moliūgo ar cukinijos – didesniais kubeliais,

1 v. š. miso pastos,

2 šakelės rozmarino,

1 v. š. ghee sviesto,

2 skiltelės česnako – sutraiškyti,

100 ml vandens,

200 g sūdytos lašišos plonyčių pjausniukų,

½ citrinos sulčių.

Eiga:

  1. Į platų troškintuvą įpilti vandens, sudėti sviestą, išmaišyti miso pastą ir suberti saliero kubelius. Uždengti ir patroškinti 2-3 minutes.
  2. Suberti supjaustytas morkas ir cukinijas, įdėti rozmarino šakeles, česnakus. Uždengti ir patroškinti 7-9 minutes ant nedidelės kaitros.
  3. Sudėti plonai supjaustytus upėtakio gabaliukus ir uždengus dar pakaitinti 2 minutes. Patiekiant apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti krapais ar svogūnėliais.

Šakninės daržovės su lašišiniu upėtakiu

Subalansuotos mitybos ekspertė

Rita Šilenskienė

Šakninės daržovės su lašišiniu upėtakiu

Susiję produktai

6 komentarai po “Šakninės daržovės su lašišiniu upėtakiu

    • Rita Šilenskienė komentuoja:

      Bet kokioje maisto parduotuvėje, prie rytietiškų pagardų

  1. Rita komentuoja:

    Ačiū, labai skanu ir naudinga. Jūsų receptai visi puikūs, greitai pagaminami patiekalai, o svarbiausia – sveiki !

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *