Ridikėlių salotos ir duona su vasaros sviesteliu

Salotos: 

Plonai supjaustyti ridikėlius

Brokolio žiedynus gerai nuplauti po karštu vandeniu ir supjaustyti plonomis plokštelėmis

Keli svogūno laiškai – supjaustyti smulkiai

Saujelė lapinių česnakų- supjaustyti smulkiai

Užpilas 2 porcijoms: 

1 v. š. nelukštentų sezamų sėklų pastos 

2 v. š. sezamų aliejaus

1,5 v. š. nefiltruoto obuolių acto

1 a. š. syrup gold

Druskos, pipirų pagal skonį

Viską sumaišyti ir apšlakstyti salotas

Ridikėlių salotos ir duona su vasaros sviesteliu

Žaliasis sviestelis:

30 g moliūgų sėklų– sumalti 

15 g petražolių/krapų- smulkiai supjaustyti 

1 minkštas avokadas, išskobti 

100 g sviesto, 2 skil. česnako, ½ citrinos sultys (25 ml). 

Viską sudėti į plakiklį ir gerai suplakti

Ritos Šilenskienės portretas

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė

Susiję produktai


Landing 2

Kviečiu prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinuosi 2-3 naujais ir sveikais receptais ir straipsniais apie įvairius mitybos ir geros savijautos aspektus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *