Morkiniai Rafaello

Morkos gali tapti nuostabiu desertu ar Kalėdine/ gimtadienio dovana, jei truputėlį įdėsime savo meilės, išmanumo ir laiko.

Ingredientai:
200 g kokoso drožlių+20 g apvoliojimui
80 g Eritritolio arba SukrinMelis
50 g kakavos sviesto arba kokoso aliejaus
150 g morkų
10 lašų Stevia su migdolų kvapu
EIGA:
1. Eritritolį sumalti iki pudros (SukrinMelis jau pudra)
2. Smulkiai sutarkuoti morkas trintuve.
3. Ištirpinti riebalus.
4. Į plakiklį sudėti kokoso drožles ir sumalti 10-15 sek.. Palikti inde.
5.Sudėti visus likusius ingredientus ir sumalti apie minutę iki glotnios masės.
6. Formuoti saldainius, apvolioti kokoso drožlėse, atšaldyti.

Subalansuotos mitybos ekspertė

Rita Šilenskienė

 

Susiję produktai

Akcija!

Cukraus pakaitalai

STEVIJA MIGDOLŲ SKONIO

5.95 5.50

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *