Morkiniai Rafaello

Morkos gali tapti nuostabiu desertu ar Kalėdine/ gimtadienio dovana, jei truputėlį įdėsime savo meilės, išmanumo ir laiko.

Ingredientai:
200 g kokoso drožlių + 20 g apvoliojimui,
80 g Eritritolio arba SukrinMelis,
50 g kakavos sviesto arba kokoso aliejaus,
150 g morkų,
10 lašų Stevija migdolų skonio.

Eiga:
1. Eritritolį sumalti iki pudros (SukrinMelis jau pudra).
2. Smulkiai sutarkuoti morkas trintuve.
3. Ištirpinti riebalus.
4. Į plakiklį sudėti kokoso drožles ir sumalti 10-15 sek. Palikti inde.
5.Sudėti visus likusius ingredientus ir sumalti apie minutę iki glotnios masės.
6. Formuoti saldainius, apvolioti kokoso drožlėse, atšaldyti.

Morkiniai Rafaello

Subalansuotos mitybos ekspertė

Rita Šilenskienė

Morkiniai Rafaello

 

Susiję produktai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *