Šokoladinis desertas su granola

Receptui reikės:

🔅 100g. juodo šokolado

🔅 2 a.š. kokoso aliejaus

🔅150g. granolos

🔅100g. kokoso kremo (patirpinau, kad geriau susimaišytų)

🔅 Lifolizuotų uogų ar smulkintų riešutų papuošimui

KAIP GAMINTI?

▶️ 50g juodo šokolado ištirpinam ant garų vonelės su 1 arbatiniu šaukšteliu kokoso aliejaus ir supilę gerai išmaišytą masę į silikoninę formą, dedame 15-20 min į šaldiklį sustingti.

▶️ Granolą ir tirpintą kokoso kremą gerai sumaišome, krauname ant sustingusio šokolado ir gerai suspaudžiame. Dedame 15-20 min į kamerą sustingti.

▶️ 50g juodo šokolado ištirpinam ant garų vonelės su 1 arbatiniu šaukšteliu kokoso aliejaus ir gerai išmaišę masę į pilame ant sustingusio granolos ir kokoso kremo sluoksnio. Dedame į šaldytuvą ar šaldiklį sustingti.

▶️ Supjaustome norimo dydžio juostelėmis ir skanaujam. Laikyti šaldytuve 🙂

Receptą sukūrė: Justina Zigmante, Instagram: https://www.instagram.com/allergy_friendly_recipes/


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.