Šokoladinis desertas su granola

Receptui reikės:

🔅 100g. juodo šokolado

🔅 2 a.š. kokoso aliejaus

🔅150g. granolos

🔅100g. kokoso kremo (patirpinau, kad geriau susimaišytų)

🔅 Lifolizuotų uogų ar smulkintų riešutų papuošimui

KAIP GAMINTI?

▶️ 50g juodo šokolado ištirpinam ant garų vonelės su 1 arbatiniu šaukšteliu kokoso aliejaus ir supilę gerai išmaišytą masę į silikoninę formą, dedame 15-20 min į šaldiklį sustingti.

▶️ Granolą ir tirpintą kokoso kremą gerai sumaišome, krauname ant sustingusio šokolado ir gerai suspaudžiame. Dedame 15-20 min į kamerą sustingti.

▶️ 50g juodo šokolado ištirpinam ant garų vonelės su 1 arbatiniu šaukšteliu kokoso aliejaus ir gerai išmaišę masę į pilame ant sustingusio granolos ir kokoso kremo sluoksnio. Dedame į šaldytuvą ar šaldiklį sustingti.

▶️ Supjaustome norimo dydžio juostelėmis ir skanaujam. Laikyti šaldytuve 🙂

Receptą sukūrė: Justina Zigmante, Instagram: https://www.instagram.com/allergy_friendly_recipes/


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.