Receptui reikės:
🔅 100g. juodo šokolado
🔅 2 a.š. kokoso aliejaus
🔅150g. granolos
🔅100g. kokoso kremo (patirpinau, kad geriau susimaišytų)
🔅 Lifolizuotų uogų ar smulkintų riešutų papuošimui
KAIP GAMINTI?
▶️ 50g juodo šokolado ištirpinam ant garų vonelės su 1 arbatiniu šaukšteliu kokoso aliejaus ir supilę gerai išmaišytą masę į silikoninę formą, dedame 15-20 min į šaldiklį sustingti.
▶️ Granolą ir tirpintą kokoso kremą gerai sumaišome, krauname ant sustingusio šokolado ir gerai suspaudžiame. Dedame 15-20 min į kamerą sustingti.
▶️ 50g juodo šokolado ištirpinam ant garų vonelės su 1 arbatiniu šaukšteliu kokoso aliejaus ir gerai išmaišę masę į pilame ant sustingusio granolos ir kokoso kremo sluoksnio. Dedame į šaldytuvą ar šaldiklį sustingti.
▶️ Supjaustome norimo dydžio juostelėmis ir skanaujam. Laikyti šaldytuve 🙂
Receptą sukūrė: Justina Zigmante, Instagram: https://www.instagram.com/allergy_friendly_recipes/
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes