Ingredientai:
- 1 saldžios bulvės
- 1 virto burokėlio
- Jaunos cukinijos
- 1 mėlynojo svogūnas
- 1 šaloto svogūno
- Silkės Matjes
- Fetos sūrio
- Jogurto
Papuošimui galite naudoti: Svogūno laiškų, krapų, pomidoriukų.
Rekomenduojama kepti ant ghee sviesto.
Gamybos eiga:
- Daržoves supjaustyti plonais griežinėliais. Saldžią bulvę patepti ghee sviestu ir apkepti vaflių kepyklėje.
- Sluoksniuoti su burokėlio, cukinijos, svogūno griežinėliais, uždėti silkės gabaliuką, fetos sūrio ir papuošti savo nuožiūra.
Rekomenduojama fetos sūrį sumaišyti su jogurtu ir patiekti kaip padažą prie tradicinio varianto.
Tikroji Nyderlandų Matjes silkė patiekiama su smulkiai supjaustytais svogūnais.
Receptą Jums paruošė: dietistė Rita Šilenskienė

Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes