Ingredientai:
- 1 mažas saliero gumbas – supjaustyti nedideliais kubeliais,
- 1 morka – griežinėliais ar kubeliais,
- 300 g moliūgo ar cukinijos – didesniais kubeliais,
- 1 v. š. miso pastos,
- 2 šakelės rozmarino,
- 1 v. š. ghee sviesto,
- 2 skiltelės česnako – sutraiškyti,
- 100 ml vandens,
- 200 g sūdytos lašišos plonyčių pjausniukų,
Eiga:
- Į platų troškintuvą įpilti vandens, sudėti sviestą, išmaišyti miso pastą ir suberti saliero kubelius. Uždengti ir patroškinti 2-3 minutes.
- Suberti supjaustytas morkas ir cukinijas, įdėti rozmarino šakeles, česnakus. Uždengti ir patroškinti 7-9 minutes ant nedidelės kaitros.
- Sudėti plonai supjaustytus upėtakio gabaliukus ir uždengus dar pakaitinti 2 minutes. Patiekiant apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti krapais ar svogūnėliais.
Subalansuotos mitybos ekspertė
Rita Šilenskienė
Susiję produktai
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes
laba diena,
gal galit parašyti, kur pirkto miso pastą?
Bet kokioje maisto parduotuvėje, prie rytietiškų pagardų
Ačiū, labai skanu ir naudinga. Jūsų receptai visi puikūs, greitai pagaminami patiekalai, o svarbiausia – sveiki !
Labai dėkinga už nuostabius receptus.
Ačiū už receptą bandysim gaminti
Ačiū Jums už puikius receptus.