Kvapnioji druska

Kvapnioji druska – pagaminti reikės:

  • 500 g įvairių kvapniųjų prieskoninių žolelių: šalavijo lapelių, baziliko, petražolių, krapų ir jų žiedynų, saliero lapelių, gelsvės…
  • 500 g juoduotos jūros druskos

Kvapnioji druska – gaminimo eiga:

  1. Žoleles nuplauti, nusausinti džiovykle ar rankšluostėliu. Supjaustyti nedideliais gabaliukais.
  2. Padalinti žoleles ir druską į 3 porcijas ir sumalti mikseriu ar blenderiu. Išpilti ant skardos, išklotos kepimo popieriumi. Džiovinti apie 3 val./65 C temperatūroje. Atvėsinti ir dar kartą permalti.
  3. Laikyti sandariuose induose.

Gaminimo procesą galite pasižiūrėti čia:

 

prieskoninės žolelėsprieskoninės žolelės

kvapnioji druska

Susiję produktai

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Vienas komentaras po “Kvapnioji druska