Konjako Low Carb(onara) – mažiau angliavandenių ir kalorijų!
Ingredientai:
- 200 g konjako makaronų fettuccine
- 1 g česnako skiltelės
- 1 vidutinis kiaušinis
- 2 šaukštai parmezano sūrio (apie 20 g)
- 50 gramų pjaustyto kumpio
- Česnako skiltelė
- Džiovintų petražolių, druskos, pipirų.
Gaminimo eiga:
1. Pasiruoškite ingredientus. Kiaušinį išplakite kartu su trupučiu druskos ir pipirų. Makaronus nusausinkite ir padėkite šalia.
2. Smulkiai supjaustykite česnako skiltelę, mažais kubeliais supjaustykite kumpį ir pakepkite keptuvėje. Į keptuvę suberkite konjako makaronus. Gerai išmaišykite, ir ant silpnos ugnies pakepkite dar vieną minutę. Pagardinkite džiovintomis petražolėmis.
3. Išjunkite ugnį ir ant viršaus užpilkite išplaktą kiaušinį. Viską išmaišykite.
4. Pabarstykite parmezanu ir iškart patiekite.
Skanaus!
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes