Reikės:
• 600 g. varškės
• 500 g. Milinuts kokoso kremo
• aguonų pagal skonį (galima ir nedėti)
• 1-2 valg. šaukštus ksilitolio arba kito jūsų mėgstamo saldiklio
• 4 vnt pieniško arba juodojo šokolado (naudojau Nick’s pienišką šokoladą su lazdyno riešutais)
Gaminimo eiga:
1. Kokoso kremą ištirpinti karšto vandens vonelėje, turi būti skystos konsistencijos primenantis grietinėlę.
2. Į dubenį sudėti varškę, supilti ištirpintą kokosų kremą, įdėti pagal skonį mėgiamo saldiklio ir viską sublenderiuoti kol neliks varškės gumulėlių.
3. Tuomet suberti aguonas ir viską gerai išmaišyti.
4. Gautą masę dėti į norimas formeles ir 15-20 min. dėti į šaldiklį.
5. Išsitirpinti šokoladą, kad šokoladas tirptų lengviau ir būtų geresnės konsistencijos, įdėti 1-2 valg. šaukštus kokoso aliejaus.
6. Išimame sūrelius iš šaldiklio ir pilame šokoladą, tuomet vėl dedame į šaldiklį, kol šokoladas sustings.
Patarimas: sūrelių galite pasigaminti didesnį kiekį ir laikyti šaldiklyje. Prieš valgant 30-40 min palaikyti kambario temperatūroje.
Skanaus!
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes