Kerobo miltų keksiukai – tinka KETO

KETO keksiukai

A ingredientai:

B ingredientai:

  • 4 kiaušiniai
  • 250 g jogurtinės grietinės
  • 1 a.š sodos
  • 130 g minkšto sviesto arba ištirpinto kokosų aliejaus

Gaminimo eiga:

  1. A ingredientus sudėti į plakiklį ir sumalti iki vientisų miltų lygio 20sek./10 (Cecotec Mambo). Išgautus miltus išpilti į maišymo dubenį.
  2. B ingredientus sudėti į plakiklį ir suplakti 20 sek./7 (Cecotec Mambo). Skystą masę išpilti į miltus ir labai gerai išmaišyti.
  3. Išdėlioti į 13 silikoninių keksiukų formeles, paviršių galima pabarstyti migdolų drožlėmis ir kepti 30-35 min. 175C su oro pūtimu.

Pastaba. Turimų miltų turi būti 200g – jei turite tik kerobo miltus ar miltelius, dėkite 200 g vieno iš turimų produktų. Jei neturite kerobo produktų, galite keisti migdolų miltais (ypač tiks KETO), bet kakavos tuomet rekomenduoju sumažinti iki 20g.

Kerobo miltų keksiukai - keto.

Skanaus jums linki,

Rita Šilenskienė

Ritos Šilenskienės portretas

Dietistė ir “Pirmo Šaukšto” įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.