Menkė su briuselio kopūstais

Ingredientai:

  • 150 g. du gabalėliai menkės file
  • 200 g. briuselio kopūstų
  • 100 g. saliero gumbo (šaknies)
  • 1 arb. š. ciberžolės
  • 1/2 arb. š. imbiero miltelių
  • 1/5 arb. š. rupios jūros druskos
  • 1/5 arb. š. pipirų (pagal skonį)
  • 1 valg. š. kokoso sviesto
  •  2 valg. š. kokoso aliejaus
  • 4 valg. š. kokoso pieno
  • Truputis vandens pagal poreikį

Eiga:

Prieskonius pakepti su kokoso aliejumi, įdėti kokoso sviesto, druskos, įpilti kokoso pieno, sudėti žuvį, briuselio kopūstus, salierus šiaudeliais.

Patiekalą troškinti troškintuve apie 10 min., palikti uždengtą subręsti dar kelias minutes, papuošti krapais.

Skanaus

Daiva


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.