Pagrindas:
- 4 bananai;
- riešutų sviestas;
- pasmulkinti riešutai
Glajus:
- 100 gr. kakavos sviesto;
- saldiklio pagal skonį;
- kupiną šaukštą kakavos.
Bananus supjaustome į 4 dalis, tepame riešutų sviestą ir uždedame smulkintų riešutų. Viską įdedame į kamerą sušaldymui. Glajus: išlydome kakavos sviestą, dedame saldiklį, kakavą ir kai pravėsta- metame po vieną suteptą bananą, apvoliojame ir dedame ant lentelės. Truputį palaukti kol suminkštės ir skanaujame. Skanu, kaip ledai!!!
Gina
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes