Reikės:
- Agurkų
- Morkų
- 1 pakuotės konjako makaronų
- 4 v.š. Coconut Aminos arba sojos padažo
- 1 v.š. probiotinės ląstelienos sirupo “Nick’s Fiber Syrup Honey”
- 2 v.š. skrudintų graikinių riešutų aliejaus „La Tourangelle“
- 1 v.š. ryžių acto
- 1 skiltelės česnako
Eiga:
- Šiaudeliais supjaustome morką ir agurką.
- Paruošiame salotų padažą: sumaišome Coconut Aminos arba sojos padažą, sirupą, aliejų, ryžių actą ir įspaudžiame česnaką.
- Nupilame konjako makaronų skystį, sudedame juos į sietelį ir perkošiame šaltu vandeniu. Tuomet makaronus sumaišome su daržovėmis bei padažu.
*galite pridėti papildomų ingredientų: mėgstamų daržovių, keptos vištienos ar krevečių.
Skanaus!
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes