Ingredientai:
- 80g. tuno savo sultyse
- 0,5 vnt. svogūno
- 3 a.š. tradicinio majonezo „La Tourangelle“,
- druskos
- pipirų
- krapų
- salotų lapų
Eiga:
- Iš tuno skardinės nupilame didžiąją dalį vandens. Į dubenėlį dedame tuną, susmulkintus krapus, svogūną, druską, pipirus ir majonezą, viską išmaišome.
- Patiekiame su tortilija ar Jūsų mėgstama duona ir salotų lapais.
*galite pridėti papildomų ingredientų, pavyzdžiui, kaparėlių, marinuotų agurkų, pomidorų ar kiaušinių.
Skanaus!
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes