A ingredientai:
- 100 g carob flower – kerobo miltų
- 100 g carob powder – kerobo miltelių
- 30 g 100 proc. kakavos
- 95 g eritritolio „Sukrin Gold“ arba paprasto eritritolio
- 1 a.š. cinamono
- 85 g (1 plytelė) 85 proc. juodojo šokolado
B ingredientai:
- 4 kiaušiniai
- 250 g jogurtinės grietinės
- 1 a.š sodos
- 130 g minkšto sviesto arba ištirpinto kokosų aliejaus
Gaminimo eiga:
- A ingredientus sudėti į plakiklį ir sumalti iki vientisų miltų lygio 20sek./10 (Cecotec Mambo). Išgautus miltus išpilti į maišymo dubenį.
- B ingredientus sudėti į plakiklį ir suplakti 20 sek./7 (Cecotec Mambo). Skystą masę išpilti į miltus ir labai gerai išmaišyti.
- Išdėlioti į 13 silikoninių keksiukų formeles, paviršių galima pabarstyti migdolų drožlėmis ir kepti 30-35 min. 175C su oro pūtimu.
Pastaba. Turimų miltų turi būti 200g – jei turite tik kerobo miltus ar miltelius, dėkite 200 g vieno iš turimų produktų. Jei neturite kerobo produktų, galite keisti migdolų miltais (ypač tiks KETO), bet kakavos tuomet rekomenduoju sumažinti iki 20g.
Skanaus jums linki,
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes