Morkų-avižų blyneliai

Jei ruošiesi dirbti dieną kaip arklys, tai šie pusryčiai suteiks sotumo iki vėlyvų pietų!

Morkų-avižų blyneliai – 3 porcijoms reikės:

  • 3 stambių morkų;
  • 3 XL kiaušiniai;
  • 150 ml pasukų ar vandens;
  • 2 apelsinų;
  • 1 stiklinės (250ml) avižų miltų;
  • 1/3 stiklinės kukurūzų miltų;

Jei norisi saldaus – 2 š nerafinuoto cukraus. Aš renkuosi jau iškeptus blynelius pašlakstyti medumi…

Morkų – avižų blyneliai gaminami:

  1. Morkas, apelsinus, kiaušinius ir pasukas suplakti 15-20 sekundžių.
  2. Įmaišyti miltus ir kepti ant ghee sviesto.
  3. Valgyti su trintomis uogomis ar naminiu jogurtu.

blyneliai

Skanaus jums linki,

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.