Ingredientai:
- 150 g. du gabalėliai menkės file
- 200 g. briuselio kopūstų
- 100 g. saliero gumbo (šaknies)
- 1 arb. š. ciberžolės
- 1/2 arb. š. imbiero miltelių
- 1/5 arb. š. rupios jūros druskos
- 1/5 arb. š. pipirų (pagal skonį)
- 1 valg. š. kokoso sviesto
- 2 valg. š. kokoso aliejaus
- 4 valg. š. kokoso pieno
- Truputis vandens pagal poreikį
Eiga:
Prieskonius pakepti su kokoso aliejumi, įdėti kokoso sviesto, druskos, įpilti kokoso pieno, sudėti žuvį, briuselio kopūstus, salierus šiaudeliais.
Patiekalą troškinti troškintuve apie 10 min., palikti uždengtą subręsti dar kelias minutes, papuošti krapais.
Skanaus
Daiva
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes