Gaivios ir sočios salotos su avinžirniais

Ingredientai:

  • 2 šaukštai virtų avinžirnių (turėjau išsivirusi iš anksto),
  • 1 saliero stiebas,
  • pusė obuolio (ar vienas mažesnis)

Saliero lapkotį ir obuolį supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Užpyliau medaus, garstyčių, trintų žolelių mišinio (petražolių, krapų, saliero, baziliko), citrinos ir Extra Virgin alyvuogių aliejaus padažu (viską sumaišyti lygiomis dalimis, tik aliejaus 3-4 dalys). Ant salotų užteko gal kokio 1 šaukštelio. Papuošiau daigintais dobilais. Pavalgyti užteko pusės visos šitos porcijos, tad galite su kuo nors pasidalinti.

Skanaus!

Jolanta


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.