Ingredientai:
- 2 šaukštai virtų avinžirnių (turėjau išsivirusi iš anksto),
- 1 saliero stiebas,
- pusė obuolio (ar vienas mažesnis)
Saliero lapkotį ir obuolį supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Užpyliau medaus, garstyčių, trintų žolelių mišinio (petražolių, krapų, saliero, baziliko), citrinos ir Extra Virgin alyvuogių aliejaus padažu (viską sumaišyti lygiomis dalimis, tik aliejaus 3-4 dalys). Ant salotų užteko gal kokio 1 šaukštelio. Papuošiau daigintais dobilais. Pavalgyti užteko pusės visos šitos porcijos, tad galite su kuo nors pasidalinti.
Skanaus!
Jolanta
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes