Desertas

Pagrindas:

Glajus:

Bananus supjaustome į 4 dalis, tepame riešutų sviestą ir uždedame smulkintų riešutų. Viską įdedame į kamerą sušaldymui. Glajus: išlydome kakavos sviestą, dedame saldiklį, kakavą ir kai pravėsta- metame po vieną suteptą bananą, apvoliojame ir dedame ant lentelės. Truputį palaukti kol suminkštės ir skanaujame. Skanu, kaip ledai!!!

 

Gina


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.