Kvapnioji druska – pagaminti reikės:
- 500 g įvairių kvapniųjų prieskoninių žolelių: šalavijo lapelių, baziliko, petražolių, krapų ir jų žiedynų, saliero lapelių, gelsvės…
- 500 g juoduotos jūros druskos
Kvapnioji druska – gaminimo eiga:
- Žoleles nuplauti, nusausinti džiovykle ar rankšluostėliu. Supjaustyti nedideliais gabaliukais.
- Padalinti žoleles ir druską į 3 porcijas ir sumalti mikseriu ar blenderiu. Išpilti ant skardos, išklotos kepimo popieriumi. Džiovinti apie 3 val./65 C temperatūroje. Atvėsinti ir dar kartą permalti.
- Laikyti sandariuose induose.
Gaminimo procesą galite pasižiūrėti čia:
Susiję produktai
Rita Šilenskienė
Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.
Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes
Labukas Ritule gal yra tikros geros druskos kad galima būtu nusipirkti ?