Pastarnokų salotos dviems:
- 2 didelės morkos – sutarkuoti šiaudeliais;
- 1 stambi pastarnoko šaknis – sutarkuoti šiaudeliais;
- 3 skiltelės česnako – sukapoti ar išspausti;
- 1 didelis minkštas avokadas – kubeliais;
- Saujelė šviežių svogūno laiškų – supjaustyti;
- 30 g avies brandinto sūrio – sutarkuoti;
Pastarnokų salotų pagardui:
- ½ citrinos sultys;
- 2 v.š. kokybiško aliejaus;
- 1 v.š. apelsininio balzamiko;
- druskos, pipirų.
Salotas sumaišyti ir valgyti vienas ar prie bet kokio patiekalo.
Skanaus Jums linki
Rita Šilenskienė
Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.
Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes