Tuno – avinžirnių paštetas

Vasarą taip trūksta laiko!!!! Nežinau kaip kitiems, bet man para per trumpa 🙂 Todėl neapsikraunu sudėtingais gaminimais, o ieškau maisto, kuris būtų sotus, lengvas, mažai užimantis laiko jį paruošti. Pristatau naują savo atradimą – paštetą su tunu, kurį labai skanu valgyti kosminiu greičiu augančiais agurkais.

avinžirnių paštetas

Išeiga 600g

Prieskoniai: po 3 g druskos, pipirų, ciberžolės (1 nubrauktas arb.š.)

  1. Moliūgų sėklas ir česnakus sumalti blenderiu iki miltų
  2. Sudėti visus produktus į plaktuvą ir sumalti iki pašteto.
  3. Konsistenciją galite reguliuoti skysčiu nuo virtų avinžirnių.
  4. Patiekti su šviežiais agurkais, kapotomis petražolėmis

avinžirnių paštetas

Skanaus JUMS linki

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.