Raw keksiukai su mėlynėmis

16 nuostabių, ledinių keksiukų:

Pagrindui:

80 g migdolų, sumalti iki miltų

130 g džiovintų datulių, pamirkyti 15-20min.

20 g tirpinto kakavos sviesto ar kokoso aliejaus

Sumalti migdolus, sudėti datules ir tirpintą kakavos sviestą ar aliejų ir viską suplakti iki lipnios masės. Iškloti keksiukų formeles pirmu sluoksniu ir dėti į šaldiklį 15-20minučių.

Kremas:

350 g anakardžių, išmirkyti 2 valandas, vandenį nupilti

2 citrinų sultys (120g)

120 g kokoso alaiejaus, ištirpinti

100 g fiber syrup clear  arba medaus

250 g mėlynių

kokių nors uogų, gėlių žiedelių, mėtų-papuošimui

Anakardžius, citrinos sultis, pasirinktą saldiklį ir ištirpintą kokoso aliejų sudėti į galingesnį plakiklį ir suplakti iki kremo. Pusę kiekio išdėlioti į keksines formeles ant pirmo sluoksnio ir dėti į šaldinkį 15minučių.

Mėlynes suplakti su likusiu kremu ir taip pat išdėlioti trečiu sluoksniu į keksines. Viską užšaldyti 5-6 valandas. Tokius keksiukus galima laikyti nors ir kelis mėnesius sandariame indelyje, šaldiklyje. Ištraukus palikti nors 20 minučių vos atšilti.

Raw keksiukai su mėlynėmis

Raw keksiukai su mėlynėmis

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *