Žemuogių žėlė

Birželis žemuogių mėnuo! Šis puikus – skanus, lengvas, žėlė konsistencijos kremas yra labai sotus ir gali pakeisti pusryčius ar pasitarnauti praalkus po pietų. Na,o apie maistinę naudą, pasakysiu tik vieną žodį: MAXiMALI! Atvažiavo mielos moterys ir atvežė dovanų ananasą, kurį tuoj pat paverčiau lengvu desertu. AČIŪ.

Reikės:

Žėlė gaminimo eiga:

  1. Ananasą, goji ir žemuoges suplakti iki piurė. Įmaišyti čija ir palikti išbrinkti 30 min. Geriausia išpilstyti į taures ir pastatyti į šaldytuvą. Po pusvalandžjio jis maloniai pakutens jums gomurį ir pamaitins karštą vasaros dieną.
  2. Ši žėlė tinka pusryčiams arba tarpiniam užkandžiui, kai norisi saldaus. Žemuogę galima keisti kitomis uogomis.

Apie nuostabiausią vasaros uogą pasiskaitykite čia:

http://m.alfa.lt/straipsnis/141347/kvapusis-vasaros-vaistas-zemuoges

žemuogių želė


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.