Žalieji kotletukai su cukinijos garnyru

Žalieji kotletukai

Kotletukai 4 porcijos

  • Po 4 šakeles krapų, petražolių, bazilikų, gelsvės
  • 4-5 skilt. česnakų
  • 400 paukštienos krūtinėlės
  • 1 svogūnas
  • 1 cukinija
  • 2 v. š. miso pastos
  • 1 v. š. kokoso aliejaus

Prieskoniai: druska, pipirai, mairūnas.

Žalieji kotletukai

Eiga

  1. Smulkintuvu sukapoti visas žoleles ir česnakus. Palikti smulkintuvo inde 5 sek./8.
  2. Sudėti gabaliukais supjaustytą paukštieną, suberti prieskonius ir sukapoti iki vientisos žalios masės. 20 sek./7.
  3. Troškintuve ištirpinti kokoso aliejų ir tuoj pat sudėkite žaliuosius kukuliukus, nelaukdami kol jis įkais. Apiberkite cukinijos kubeliais ir paskirstykite tolygiai miso pastos. 
  4. Uždengti ir troškinti 20-25 min ant nedidelės ugnies. Iš cukinijų išsiskirs drėgmė ir užteks skysčio. Jei per daug įkaitinsite, prireiks papildomai skysčio.
  5. Valgyti su pomidorais ar kitomis sezoninėmis daržovėmis.

Susiję produktai

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt

 


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


3 komentarai po “Žalieji kotletukai su cukinijos garnyru


    • maseviciuteagne komentuoja:

      Laba diena, Virginija,

      Planuojame turėti miso pastą. Atėjus šiai naujai prekei mūsų asortimente, pristatysime ją naujienlaiškyje.

      Pagarbiai,

      Agnė iš “Pirmas Šaukštas” akademijos