Vaisių blynai

Gardūs vaisių blynai (8 keptuvės) – reikės:

  • 4 vidutinės morkos (400g);
  • 1 didelis bananas (120g);
  • 100 g razinų;
  • 4 kriaušės;
  • 50 g sviesto;
  • 4 M kiaušiniai (300g);
  • 180g eko grikių miltų;
  • 80 g avižų sėlenų;
  • 280 g išrūgų ar pasukų.

Vaisių blynai – gaminimo eiga:

  1. Morkas, išrūgas, bananą, razinas, sviestą ir kiaušinius sudėti į plakiklį ir suplakti apie 1 min. didžiausiu greičiu iki glotnios košelės. Išpilti į dubenį.
  2. Kriaušes sukapoti mažais gabaliukais arba sutarkuoti burokine tarka. Suberti į dubenį.
  3. Suberti miltus ir sėlenas, viską išmaišyti ir palikti 10 min pastovėti. Kepti ant įkaitinto ghee sviesto, vos patepant keptuvę.
  4. Valgyti su trintomis mėlynėmis ar šilauogėmis.

vaisių blynai

Skanaus jums linki,

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.