Saldūs pusryčiai dviems – reikės:
- 200 g natūralaus jogurto;
- 200 g ricotta sūrio;
- 3 v.š. eko goji uogų;
- 2-3 džiovintos ekologiškos figos;
- 3 v.š. lukštentų kanapių sėklų;
- 200 g šviežių uogų (tinka atšildytos šaldytos avietės, braškės, mėlynės, šilauogės);
- 4 v.š. kerobo sirupo;
- 1 a.š. cinamono.
Saldūs pusryčiai dviems – gaminimo eiga:
- Sumaišyti jogurtą su sūriu ir išdėti į dubenėlius.
- Pašlakstyti kerobos sirupu ir pabarstyti kanapių sėklomis, goji uogomis, šviežiomis ar džiovintomis uogomis, pasmulkintomis džiovintomis figomis. Tinka liofilizuotos uogos ar džiovintų uogų milteliai.
- Skanu valgyti su kava ar arbata.
Skanaus jums linki,
Rita Šilenskienė
Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.
Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes