Pasakyta apie sviestą gal ir per stipriai, bet šitame svieste tikrai yra daug moliūgų sėklų. Jei gaminsime vien tik iš moliūgų sėklų, greičiau gausime moliūgų aliejų ir išspaudas.
Šį sviestą išragavo daktaras Unikauskas, Liepa ir aktorė Larisa Kalpokaitė. Jei patiko jiems, tikiuosi patiks ir jums 🙂
Šis receptas atsirado daktaro Unikausko laidoje per LRT “Klaiskite daktaro”. Džiaugiuosi, kad paprasti mano receptai randa vietą eterio žvaigždžių lėkštėse!
Laidą apie moliūgus ir jų naudą su mano mylima aktore Larisa Kalpokaite galite pažiūrėti paspaudę čia, o apie receptus kalbėsime nuo 22 minutės.
Skanaus JUMS linki Rita Šilenskienė Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja. Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes
Laba diena. O kas tas yra “minkštas sviestas” , tai lydytas ?
Ačiū
Sveiki, tai kambario temperatūros sviestas. Šiame recepte galite naudoti ir ghee lydytą sviestą.