Ingredientai:
- 20 g. sviesto be laktozės
- 45 g. migdolų miltų
- 225 g. kreminio sūrio
- 1 kiaušinio
- 50 g. eritritolio
- Traškaus pieniško šokolado “Nick’s“ su lazdyno riešutais
Gaminimo eiga:
- Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
- Ištirpinkite sviestą ir sumaišykite jį su migdolų miltais.
- Į keksiukų formeles dėkite po 2 arbatinius šaukštelius mišinio, gerai prispauskite ir kepkite 5 minutes, kol pagrindas įgaus auksinę spalvą.
- Kol pagrindas kepa, kreminį sūrį sumaišykite su kiaušiniu ir eritritoliu, viską sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
- Iš orkaitės ištraukite pagrindus, ant jų supilkite kreminę masę.
- Kepkite dar 20 minučių, kol pyragėliai sutvirtės.
- Patiekite su uogomis ar tirpintu Nick’s šokoladu.
Skanaus!

Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes