Nusipirkau 3 kukurūzo burbuoles ir vis galvojau, ką su jomis daryti… Ogi, nusprendžiau pasigaminti pačiu paprasčiausiu būdu – apvirti ir apkepti su daug, daug česnako! Patiko vyrijai nerealiai. Rekomenduoju:
2 asmenims – 3 kukurūzo burbuolės:
Dedame į puodą, pripilame 200ml vandens ir verdame ant mažos kaitros 10min. Paliekame atvėsti. Supjaustome 5 cm storio griežinėliais ir dedame į keptuvę, kurioje ištirpiname 1 nedidelį šaukštą sviesto. Kaitinkite, suberkite česnakus, vos druskos ir maišykite, vartykite kol viskas gražiai įsigers į burbuoles. Mes valgėme, žinoma, su salotomis….
Skanaus Jums linki
Rita Šilenskienė
Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.
Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes