Konjako makaronai su grietinėle

Ingredientai:

Paruošimas:

  1. Konjako makaronus perplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite ir atidėkite į šalį.
  2. Įkaitinkite keptuvę su 1 šaukštu vynuogių kauliukų aliejaus ant vidutinės ugnies. Įdėkite vištieną į keptuvę ir kepkite, kol ji taps auksinė ir pilnai iškeps. Pabarstykite druska ir pipirais. Išimkite vištieną iš keptuvės ir atidėkite į šalį.
  3. Į tą pačią keptuvę įpilkite likusį vynuogių kauliukų aliejų, įdėkite svogūną ir kepkite, kol jis taps skaidrus (apie 3-4 minutes). Įdėkite česnaką ir pievagrybius. Kepkite, kol pievagrybiai taps auksinės spalvos ir išgaruos didžioji dalis skysčio (apie 5-7 minutes).
  4. Sumažinkite ugnį ir supilkite grietinėlę į keptuvę su pievagrybiais. Gerai išmaišykite ir leiskite jai šiek tiek sutirštėti (apie 3-4 minutes). Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
  5. Į padažą įdėkite anksčiau paruoštą vištieną ir konjako makaronus. Visus ingredientus gerai išmaišykite, kad makaronai ir vištiena pasidengtų padažu. Leiskite makaronams kelias minutes pasisavinti padažą, tada nukelkite nuo ugnies.

Skanaus!


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.