Ingredientai:
- 1 puodelis migdolų riešutų miltų
- 1 puodelis grūdėtos varškės
- 1/4 puodelio probiotinės ląstelienos sirupo “Nick’s Fiber Syrup Clear”
- 75 g. juodojo šokolado “Nick’s“ su migdolais ir jūros druska
- Žiupsnelio druskos
Eiga:
- Grūdėtą varškę sublenderiuokite su sirupu, kol masė taps visiškai vientisa ir kreminė.
- Į sublenderiuotą varškės masę po truputį įmaišykite migdolų miltus. Gerai išmaišykite.
- Įberkite susmulkintą šokoladą ir išmaišykite, kad pasiskirstytų tolygiai.
- Supilkite tešlą į keksiukų formas, įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir kepkite apie 25-30 minučių, kol paviršius lengvai paruduos.
- Leiskite keksiukams atvėsti formoje.
Skanaus!
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes