Keksiukai su grūdėta varške ir migdolų miltais

Ingredientai:

Eiga:

  1. Grūdėtą varškę sublenderiuokite su sirupu, kol masė taps visiškai vientisa ir kreminė.
  2. Į sublenderiuotą varškės masę po truputį įmaišykite migdolų miltus. Gerai išmaišykite.
  3. Įberkite susmulkintą šokoladą ir išmaišykite, kad pasiskirstytų tolygiai.
  4. Supilkite tešlą į keksiukų formas, įkaitinkite orkaitę iki 180 °C ir kepkite apie 25-30 minučių, kol paviršius lengvai paruduos.
  5. Leiskite keksiukams atvėsti formoje.

Skanaus!


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.