Ingredientai:
- 125g. migdolų miltų
- 40g. žemės riešutų kremo (apie 2 v.š.)
- 30g. probiotinės ląstelienos sirupo arba medaus (apie 2 v.š.)
- 1a. š. vanilės ekstrakto
- 1–2vnt. Nick’s peanuts & fudge batonėlių smulkiai supjaustytų
- 1-2 vnt. traškaus pieniško šokolado “Nick’s“ su lazdyno riešutais
- 1 a. š. kokosų aliejaus (nebūtina, bet padeda šokoladui suskystėti)
Gaminimo būdas:
- Dubenyje sumaišome migdolų miltus, riešutų kremą, probiotinės ląstelienos sirupą ir vanilės ekstraktą. Įmaišome smulkintus Nick’s batonėlius. Masę suspaudžiame į nedidelę formą išklotą kepimo popieriumi.
- Ištirpiname Nick’s šokolado plytelę su kokosų aliejumi. Užpilame ant pagrindo ir tolygiai paskirstome.
- Dėdame į šaldiklį 30–60 min., kad sustingtų. Išimame, supjaustome ir skanaujame!

Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes