Reikės:
Pagrindui:
- 70g. avižinių dribsnių (be glitimo)
- 2 v.š. Milinuts žemės riešutų kremo
- 2 v.š. probiotinės ląstelienos sirupo “Nick’s Fiber Syrup Honey”
- žiupsnelis druskos
Žemės riešutų kremo sluoksniui:
Šokolado sluoksniui:
Eiga:
- Dubenyje sumaišykite visus pagrindui skirtus ingredientus ir į mažas keksiukų formeles (galite naudoti silikonines formeles, kad būtų lengviau išimti) tolygiai paskirstykite avižų masę. Įdėkite į šaldytuvą 15 minučių.
- Dubenėlyje sumaišykite žemės riešutų kremą ir sirupą, tada jį tolygiai paskirstykite ant avižų pagrindo.
- Ištirpinkite šokoladą ir jį užpilkite ant viršaus
- Įdėkite į šaldytuvą, kol sustings šokoladas.
Skanaus!
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes