Ingredientai biskvitui:
- 160 g varškės,
- 4 kiaušiniai,
- 100 g eritritolio,
- 15 g gysločio luobelių (sumalu su kavamale),
- šaukštelis kepimo miltelių.
- 120 varškės,
- 250 maskarponės,
- pipetė stevijos lašų su vanile,
- šlakelis 20-30 g grietinėlės.
Eiga:
Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymo. Baltymus išplakame iki standžių putų, trynius ištriname su varške ir saldikliu. Į trynių masę sudedame gysločio miltus ir kepimo miltelius, išmaišome ir lengvai įmaišome baltymus. Tešlą paskleidžiame ant silikoninės kepimo formos (tinka bet kokia, su kepimo popieriumi) ir kepame apie 40 min 180 laipsnių temperatūroje. Kol kepa- susimaišome kremą. Varškę sumaišome su stevija, maskarpone ir grietinėle. Dedame į šaldytuvą, kad atvėstų. Atvėsusį biskvitą tepame kremu (dedame bet kokių uogų, vaisių arba nieko, šitame naudojau persimoną), vyniojame, susukame į plėvelę ir dedame į šaldytuvą bent porai valandų.
Skanaus!
Lina
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes