Kiaušininė duona be tradicinių miltų

Ingredientai:

  • 250 g. riebios grietinės ar jogurto
  • 3 kiaušiniai
  • 25 g. Balkšvojo gysločio luobelių
  • 1/2 a. š. druskos
  • 50 g. Bolivinės balandos dribsnių
  • 50 g. ryžių miltų
  • 1 a. š. kepimo miltelių
  • 1-2 v. š. linų sėmenų

Eiga:

  • Įjungti orkaitę 165*C
  • Grietinę sumaišyti su kiaušiniais, pridėti likusius ingridientus.
  • Tešlą palaikyti, kol paruošiame kepimo formą. Ją iškloti kepimo popieriumi, papurkšti aliejumi.
  • Sukrėtus duonos tešlą į formą, ją palyginti, šauti į 165*C orkaitę valandai.
  • Pjauti visiškai atvėsusią.

Skanaus!

Vaiva


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.