Vištiena su konjako ryžiais ir kreminiu fetos padažu

Ingredientai:

Gaminimo eiga:

Pakepiname vištieną ir daržoves:

  1. Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus.
  2. Susmulkintą svogūną ir vištienos filė gabalėlius apkepame iki auksinės spalvos.
  3. Sudedame brokolius ir dar kelias minutes pakepiname.

Paruošiame ryžius:

  1. Konjako ryžius nupilame, perplauname ir suberiame į keptuvę su vištiena bei daržovėmis.
  2. Viską dar pakepame apie 5 minutes.

Gaminame fetos padažą:

  1. Supjaustome pomidorus, česnaką ir fetos sūrį.
  2. Dedame į orkaitę arba karšto oro gruzdintuvę ir kepame 180°C temperatūroje, kol pomidorai suminkštės.
  3. Iškepus viską sutriname blenderiu iki vientisos masės.

Patiekiame:

  1. Į dubenėlį dedame ryžius su vištiena ir daržovėmis, užpilame kreminiu fetos padažu ir papuošiame fetos gabalėliais.


Skanaus!


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.