Avižiniai batonėliai su žemės riešutų kremu

Reikės:

Pagrindui:

Žemės riešutų kremo sluoksniui:

Šokolado sluoksniui:

Eiga:

  1. Dubenyje sumaišykite visus pagrindui skirtus ingredientus ir į mažas keksiukų formeles (galite naudoti silikonines formeles, kad būtų lengviau išimti) tolygiai paskirstykite avižų masę. Įdėkite į šaldytuvą 15 minučių.
  2. Dubenėlyje sumaišykite žemės riešutų kremą ir sirupą, tada jį tolygiai paskirstykite ant avižų pagrindo.
  3. Ištirpinkite šokoladą ir jį užpilkite ant viršaus
  4. Įdėkite į šaldytuvą, kol sustings šokoladas.

Skanaus!


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.