Reikės:
- 2 stiklinės migdolų miltų
- žiupsnelis druskos
- 75g. tirpinto sviesto
- 3 v.š. probiotinės lątelienos sirupo “Nick’s Fiber Syrup Honey”
Obuolių sluoksniui:
- 9 maži obuoliai
- šiek tiek sviesto
- 1 a.š. Ceilono cinamono
- 2 v.š. probiotinės lątelienos sirupo “Nick’s Fiber Syrup Honey”
Eiga:
- Dubenyje sumaišome migdolų miltus, druską, tirpintą sviestą ir sirupą.
- 2/3 masės dedame į kepimo popieriumi išklotą formą ir stipriai suspaudžiame padą.
- Skiltelėmis supjaustome nuluptus obuolius, juos išmaišome su cinamonu ir šiek tiek pakepiname keptuvėje su sirupu ant įkaitinto sviesto.
- Ant pagrindo sudedame pakepintus obuolius ir užtrupiname likusią migdolų miltų masę.
- Pyragą kepame 180 laipsnių orkaitėje 30min.
Skanaus!
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes