Žirnelių keksiukai

Receptas iš laidos ‘Klauskite daktaro”.

Apie žirnelių naudą labai išsamiai papasakojo daktaras Unikausakas laidoje “Klauskite daktaro” 2019.05.27 dieną.

Laidos įrašą iš mediatekos peržiūrėsite paspaudę čia:

                                                                                 
Žirnių-špinatų keksiukai     

  • 200 g žirnelių (1 stiklinė)
  • 3 kiaušiniai
  • 200 g jogurto ar riccota sūrio
  • 1 svogūnas (140g)
  • 2 skilt.česnako (10g)
  • ½ čili pipiro (10g)
  • 30 g Kale šaldyto kopūsto (1 stiklinė šaldytų) arba 1 lapas
  • 40 g špinatų (1 stiklinė)
  • 1 saliero stiebas
  • 1 arbat.š druskos

Sausi ingredientai:

EIGA:

  1. Daržoves pasmulkinti, viską (be sausų ingredientų) sudėti į plakiklį ir suplalkti apie minutę iki žalios košelės.
  2. Suberti žirnių miltus ir gysločio miltelius, išplakti dar kartą.
  3. Išdėti į formeles, galima uždėti po graikinį riešutuką ir kepti 35-40min./175C su oro pūtimu.

žirnelių keksiukai

Kaip gaminti papasakoju čia:

????Žirnelių keksiukai????Gamina subalansuotos mitybos ekspertė Rita Šilenskienė.

Опубликовано Klauskite daktaro Четверг, 16 мая 2019 г.

Valgyti su salotomis ar quacamole.

žirnelių keksiukai

Skanaus JUMS linki

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.