Varškės vyniotinis

Ingredientai biskvitui:

  • 160 g varškės,
  • 4 kiaušiniai,
  • 100 g eritritolio,
  • 15 g gysločio luobelių (sumalu su kavamale),
  • šaukštelis kepimo miltelių.
Ingredientai kremui:
  • 120 varškės,
  • 250 maskarponės,
  • pipetė stevijos lašų su vanile,
  • šlakelis 20-30 g grietinėlės.

Eiga:

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymo. Baltymus išplakame iki standžių putų, trynius ištriname su varške ir saldikliu. Į trynių masę sudedame gysločio miltus ir kepimo miltelius, išmaišome ir lengvai įmaišome baltymus. Tešlą paskleidžiame ant silikoninės kepimo formos (tinka bet kokia, su kepimo popieriumi) ir kepame apie 40 min 180 laipsnių temperatūroje. Kol kepa- susimaišome kremą. Varškę sumaišome su stevija, maskarpone ir grietinėle. Dedame į šaldytuvą, kad atvėstų. Atvėsusį biskvitą tepame kremu (dedame bet kokių uogų, vaisių arba nieko, šitame naudojau persimoną), vyniojame, susukame į plėvelę ir dedame į šaldytuvą bent porai valandų.

Skanaus!

Lina


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.