1 porcija:
- 1/2 v. š. ghee sviesto – ištirpinti keptuvėje
- saujelė supjaustyto mėlynojo kopūsto
- 1/4 raudonos paprikos – supjaustyti kubeliais
- 3-4 juostelės švelniai sūdytos lašišos
- 6-8 kaparėliai
- 1 kiaušinis
Pagardinimui: druska, pipirai, citrinos sultys, alyvuogių aliejus.
Viską troškinti tik kelias minutes, kol pabals žuvis ir kiaušinio baltymas.
Rita Šilenskienė
Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.
Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes