Šie greiti ir organizmo neapsunkinantys kopūstų blynai gali būti puikus pietų ar vakarienės variantas!
Ingredientai:
- 3 kale kopūsto lapai;
- 200 g baltagūžio kopūsto;
- 1 didelis svogūnas;
- 1/2 jaunos cukinijos;
- 1 a. š druskos;
- 2 v. š. Ghee sviesto;
- 4 M dydžio kiaušiniai;
- 1 stiklinė sorų miltų;
- 1 a. š. Gysločio miltelių.
Eiga:
- Visas daržoves nuplauti, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir sudėti į plakiklį.
- Suberti druską, sudėti minkštą sviestą ir kiaušinius. Suplakti nedideliu greičiu, kad dar liktų gabaliukų. Įmaišyti miltus ir gysločio miltelius. Konsistencija turi būti kaip tirštos grietinės.
- Blynus kepti ant ghee sviesto, uždengti keptuvę dangčiu.
Skanaus Jums linki Rita Šilenskienė Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja. Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt
Susiję produktai
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes
Ačiū Ritai už puikų receptą, gera proga sunaudoti šaldytus kale, o sorų miltus lengva pasigaminti, tereikia sumalti soras kavamale. Skanių blynų visiems.
O vietoje sorų migdolų miltai ar tiktų?
Taip
Teks išbandyti . Ačiū už receptą.