Dviejų kopūstų blynai

Šie greiti ir organizmo neapsunkinantys kopūstų blynai gali būti puikus pietų ar vakarienės variantas!

Ingredientai:

  • 3 kale kopūsto lapai;
  • 200 g baltagūžio kopūsto;
  • 1 didelis svogūnas;
  • 1/2 jaunos cukinijos;
  • 1 a. š druskos;
  • 2 v. š. Ghee sviesto;
  • 4 M dydžio kiaušiniai;
  • 1 stiklinė sorų miltų;
  • 1 a. š. Gysločio miltelių.

Eiga:

  1. Visas daržoves nuplauti, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir sudėti į plakiklį.
  2. Suberti druską, sudėti minkštą sviestą ir kiaušinius. Suplakti nedideliu greičiu, kad dar liktų gabaliukų. Įmaišyti miltus ir gysločio miltelius. Konsistencija turi būti kaip tirštos grietinės.
  3. Blynus kepti ant ghee sviesto, uždengti keptuvę dangčiu.

kopūstų blynai

kopūstų blynai

Skanaus Jums linki

Rita Šilenskienė

Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.

Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt

 

Susiję produktai


Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes


Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


4 komentarai po “Dviejų kopūstų blynai


  1. Alvina komentuoja:

    Ačiū Ritai už puikų receptą, gera proga sunaudoti šaldytus kale, o sorų miltus lengva pasigaminti, tereikia sumalti soras kavamale. Skanių blynų visiems.