1 kg juodųjų serbentų ledų!!!
- 500 g juodųjų serbentų (žiemą tiks ir šaldyti) arba šilauogių/mėlynių
- 70 g Fibre Syrup Gold arba klevų/agavų sirupo ar medaus
- 300 g kokosų pieno
- 250 g mascarpone ar riccota sūrio
- 30 g čija sėklų
Juodųjų serbentų ledai gaminami:
- Į plakiklį supilti juoduosius serbentus, kokoso pieną ir saldiklį. Suplakti apie minutę.
- Sudėti pasirinktą sūrį, čija sėklas ir dar kartą suplakti. Supilti į ledų formeles ar šaldymo indą ir palikti šaldiklyje nors kelioms valandoms. Galima dėti 60 g čija ir nedėti į šaldiklį, nes sėklos išbrinks ir pasidarys ledų masė. Laikyti šaldytuve, kol suvalgysite.
Patiekiant juodųjų serbentų ledus įberti dar uogų, pabarstyti šokolado drožlėmis.
Rita Šilenskienė
Subalansuotos mitybos ekspertė "Pirmo Šaukšto" įkūrėja.
Daugiau informacijos rasite: www.silenskiene.lt
Susiję produktai
-20%
Akcija!
Original price was: €9.99.€7.99Current price is: €7.99.
Gaukite 80 taškų.
Kviečiame prisijungti prie kartu tobulėjančios bendruomenės. Kiekvieną savaitę dalinamės 2-3 naujomis sveikų receptų idėjomis ir naudingais straipsniais apie teisingus mitybos įpročius bei produktų savybes