Konjako ryžiai suteikia sotumo jausmą, maitina žarnyno gerąsias bakterijas.
Konjako šaknis – tai gliukomananas arba kitaip konjako mananas ir yra išgaunamas iš Japonijoje kilusio augalo (leopardinio amorfofalo) šaknų. Šio augalo šaknyse yra daug skaidulinių medžiagų. Kadangi gliukomananas pasižymi išskirtiniu gebėjimu absorbuoti vandenį, tai yra klampiausia maistinių skaidulų rūšis ir naudojamas kaip natūralus tirštiklis. Gliukomananas ypatingai naudingas lieknėjant.
Konjako ryžiai yra be gliuteno ir cukraus, be angliavandenių ir riebalų.
Konjako ryžius galima vartoti vienus, gardinti padažais ir kitais ingredientais arba vartoti kaip garnyrą, dėti į sriubas, salotas ar kitus patiekalus.
- Tinka vegetarams ir veganams.
- Tinka mažai angliavandenių turinčioms dietoms.
- Tinka diabetu sergantiems žmonėms.
- Tinka žmonėms, turintiems cholesterolio.
- Tinka mažai baltymų turinčioms ir mažai druskingoms dietoms.
Konjako ryžių skonis: neutralus;
Spalva: gelsva;
Kvapas: švelnaus daržovių aromato.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.