Avižinė košė su mango ir goji uogomis – tai skanus bei maistingas pusryčių pasirinkimas. Mango suteikia saldumo ir tropinio skonio, o goji uogos – žinomos dėl savo naudingų savybių – papildys šį patiekalą antioksidantais ir vitaminais.
SUDEDAMOSIOS DALYS:Avižiniai dribsniai 61 %, džiovinti mangai 12 %, goji uogos 9 %, kanapių sėklos, džiovinti obuoliai, ispaninio šalavijo sėklos, datulių milteliai, ciberžolė.
PARUOŠIMO BŪDAS:nuimti dangtelį ir apsauginę foliją, pripilti karšto vandens iki nurodytos žymės, išmaišyti, uždengti ir palaikyti 5 minutes. Pakartotinai išmaišyti.
REKOMENDUOJAMOS LAIKYMO SĄLYGOS
Laikyti sausoje vietoje.
Gamintojas: Amber spark S.A
Platintojas:UAB Kuri kuria
Geriausia iki: žr.ant pakuotės
Maistinė vertė 100 g. produkto | ||
Energinė vertė | 1546 kj / 368 kcal | |
Riebalai | 6,6 g. | |
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 1 g. | |
Angliavandeniai | 62,6 g. | |
iš kurių cukrų | 24,4 g. | |
Skaidulos | 8,3 g. | |
Baltymai | 9,5 g. | |
Druska | 0,17 g. |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.