Negalėjau patikėti, kad prisilietus prie vieno čili pipiriuko, 3 dienas graužė pirštus ir panages… Kas per velnias tie čili pipirai! Aš nusprendžiau susidoroti su juo, bet nežinau per kiek laiko suvalgysiu savo stiklainiukus – tikriausiai šaltos žiemos vakarais trauksiu jį iš šaldytuvo ir džiaugsiuosi:). Jis ypač tinka prie brandintų avies sūrių…

Reikės:

370 g kriaušių skiltelių

300 g burokėlių, gabaliukais

150 g džiovintų natūralių abrikosų

115 g džiovintų slyvų

1 čili (20g)

300g saldžių besėklių vynuogių


 

Eiga:

Visus ingredintus suplakti plakikliu iki vientisos košelės.

Virti intensyviai maišant 3 minutes po užvirimo.

Galima dar kartą perplakti iki piurė konsistencijos

Išeiga : 750ml