Pasigaminti pietus ar vakarienę jokia problema. Problema prasideda kai prie mėsos ar žuvies, ar kitokio maisto reikia patiekti salotas. Aišku, daug kas renkasi paprasčiausią būdą-papjausto pomidorą ar/ir agurką, suraižo papriką ir tuo daržovių vartojimas baigiasi… Todėl siūlau neatsibostantį maistą – SALOTAS- kurios tinka prie bet ko (košės, bulvių garuose, mėsos, žuvies ar net su kietu sūriu).

3 porcijos:

1 morka, supjaustyti šiaudeliais (SaladM Nr.5)

1 jauna cukinija, supjaustyti šiaudeliais (SaladM Nr.2)

200 g ridikėlių, supjaustyti plonais griežinėliais (SaladM Nr.5)

1svogūnas, supjaustyti plonais pusžiedžiais (SaladM Nr.2)

1/4 nedidelio kalafijoro, supjaustyti ryžių didumo gabaliukais (SaladM Nr.5 arba 2)

Pagardinti 1/2 citrinios sultimis ir 1 š sezamo pastos.

Jei mėgstate, dar galima įmaišyti juodųjų alyvuogių.

SKANAUS!