Žiemai įsismarkavus, dažniau praverkite šaldiklį ir surasite visą lobyną, kuris jus sustabdys nuo kelionės į vaistinę. Žinoma, jei netingėjote vasarą ar rudenį jį užpildyti gėrybėmis…

Vieną rytą klausiu savęs :”mieloji, ko tavo širdelę šiandien pusryčiams trokšta?” O ji tiesiai šviesiai atsako :”ko nors saldžiai rūgštaus ir lengvo”. Prašau!

Pusryčiai dviems pagal širdelės pageidavimus:         

280 g juodųjų serbentų (šaldytus atšildžiau šaldytuve per naktį) 

280 g apelsinų (2 nedideli vnt.)

25 g džiovintų obuolių (saujelė)

30 g (1 š) medaus ar GoldSirup -iš SUKRIN

2 š čija sėklų

EIGA:

1.Serbentus, perpjautus npusiau apelsinus ir obuoliukus suplakti blenderiu iki košelės-apie minutę.

2. Išdėti į dubenėlius, įmaišyti čija sėklas kieksvienam po šaukštą ir dar pabarstyti juodaisiais serbentais.

Valgyti kaip desertą ar sočius pusryčius. Mes dar įsidėjome po 2 šaukštus ožkos pieno varškytės.

Vitaminingų pusryčių Jums linki subalansuotos mitybos ekspertė

Rita Šilenskienė